Evil at Heart av Chelsea Cain

Dette er den siste boken i trilogien om seriemorderen Gretchen Lowell, skrevet av Chelsea Cain. Lowell er på frifot og Archie er innlagt på mentalsykehus hvor han fortsatt sliter med ettervirkningene etter nærkontakten med den tiltrekkende mordersken. Gretchen har fått store fanskarer og dyrkes på internett.Så begynner nye lik å dukke opp sammen med Gretchens kjente signatur.

Jeg var ikke overbegeistret for bok 1 i denne serien, «Heartsick». Bok 2 derimot, «Sweetheart«, likte jeg veldig godt. «Evil at Heart» er også helt grei underholdning. Inndelingen i korte kapitler bidrar til å holde spenningsnivået oppe og språket har også blitt synlig bedre gjennom bøkene. Boken har originale vendinger og overrasker til siste side. Jeg holder fortsatt en knapp på «Sweetheart», som min favoritt i denne serien.
Så blir det spennende å se om det blir med tre bøker, slik Cain tidligere har annonsert, eller om hun vil være fristet til å fortsette å skrive om Lowell og Sheridan i flere bøker.

Legg inn en kommentar