Midnight Alley av Rachel Caine

Claire har lovet evig troskap til Amelie, for å beskytte vennene sine mot de andre vampyrene. Hun får imidlertid fort merke at det også kan være farlig å innlate seg med sjefsvampyren. Det går ikke upåaktet hen at Amelia har gitt Claire sin beskyttelse, og Claires tidligere uvenn Monica viser seg fra en helt ny side. Eve derimot frykter sin bror, som nylig er løslatt fra fengsel. Michael har tilsynelatende akseptert sitt nye liv, men når flere kvinner blir funnet drept begynner Claire å lure på om ondskapen har flyttet inn til «The Glass House».

«The Midnight Alley» er den tredje boken i serien om Morganville vampyrene, og i motsetning til bok nummer to er den også skikkelig spennende. Forfatteren har lagt ut flere løse tråder, som alle medfører at du vender sidene raskt for å finne løsningen på dem. Vi får også vite enda mer om Amelie og vampyrene. Nå skal det sies at dette serien i hovedsak er myntet på ungdom, og det bærer selvsagt bøkene preg av. Det er mye «puppy love» her og kjærlighetsintrigene som oppstår ville neppe funnet sted i en bok befolket med eldre karakterer, som var myntet på en annen målgruppe. Men tar man boken for det den er, er den underholdende. Så langt er den også et klart høydepunkt i denne serien! Jeg ser frem til neste.

Legg inn en kommentar