Trailer Tirsdag: Tom Egeland

Dagens trailer er ingen trailer i ordets forstand, men et lite forfatterportrett av Tom Egeland og romanen «Fedrenes Løgner». «Fedrenes Løgner» kommer meget snart i bokhandelen og handler om dette:

En spennende familiekrønike – En handlingsrik bok om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados. Det oppsiktvekkende funnet kaster nytt lys over forsvinningen til klimaforskeren Carl Christian Scott i Vestisen tjue år tidligere. Funnet blir også et vendepunkt for hans sønn, journalisten Victor Scott, som strir med egne problemer og livsvalg. Victor blir bedt om å skrive en bok om sine berømte forfedre: Faren som forsvant sporløst, farfaren som fikk nobelprisen i litteratur, oldefaren som bodde tjue år på en øde øy. For å samle informasjon legger Victor ut på en verdensomspennende reise som skal endre livet hans. Fedrenes løgner er en episk og handlingsmettet roman om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner.
(Hentet fra Haugenbok)

Hvis du følger meg på bloggen min fremover, vil du kunne lese noen ord fra Egeland selv her når boken er ute i handelen.

Ann Helen på «Migrating Coconuts» har allerede anmeldt boken her.

Legg inn en kommentar