Knallsterkt program under Oslo bokfestival

Programmet til Oslo bokfestival er nå lansert, og jeg må virkelig berømme de som står bak. Her blir det sterk konkurranse om leserne. På fredagen, når bokfestivalen starter, er det for eksempel veldig mange store navn som entrer scenene rundt omkring i byen klokken 18: Karl Ove Knausgård skal snakke om sine bøker i Spikersuppa. Lawrence Hill møter til samtale med Stian Omland. Siri Lill Mannes og søskenparet Holt er invitert til krimtime, og samtidig skal Mala Naveen, Unni Lindell, Henrik Langeland og Knut Nærum delta på litteraturkveld hos Tanum i Karl Johan.

Og det stanser ikke der. Programmet er fullstappet av godbiter, og jeg ser allerede nå at jeg kommer til å få problemer med å velge hvilket arrangement jeg skal delta på ved mange av tidspunktene. Det må sies å være et luksusproblem.

Her finner du hjemmesiden til festivalen og her er programmet.

Jeg gleder meg!

Legg inn en kommentar