Alyson Noël kommer til Norge!!

Forfatteren av serien «The Immortals» (De Udødelige) kommer snart til Norge. Alyson Noël vil møte leserne sine på Litteraturhuset i Oslo 28. november klokken 14.00. Jeg synes det er kjempeflott og ikke minst stort at hun tar turen hit, og skal definitivt møte opp den dagen.

Hvis du vil ha mer informasjon om forfatteren, står det et fyldig intervju om henne i denne utgaven av Bok og Samfunn. (Her er det også flere saker om barne og ungdomslitteratur og paranormal romance. Løp og kjøp)
Les også intervjuet jeg gjorde med Noël i sommer her

Her er mine anmeldelser av Noëls bøker:
The Immortals 1: Evermore ( Ever for alltid – ute på norsk på Kagge forlag)
The Immortals 2: Blue Moon ( Blå Måne – kommer i februar 2011)
The Immortals 3: Shadowland ( Skyggelandet – kommer i juni 2011)

Trailer for Radiance

Legg inn en kommentar