Gaute Heivoll satte spor på bokmessen i Frankfurt.

Romanen «Før jeg brenner ned» av Gaute Heivoll har vært den store snakkisen blant kritikere og lesere her hjemme i høst. Den fikk ikke noe mindre oppmerksomhet på årets bokmesse i Frankfurt. Interessen for rettighetene var formidabel, skriver Tiden Norsk Forlag i en pressemelding. Boken ble solgt til 13 språk og er til vurdering i ytterligere 15 land.

Norske kritikeres enstemmige begeistring for Før jeg brenner ned kastet meg inn lesningen og jeg var ikke i tvil: her forelå det et litterært mesterstykke, en sterk og original roman som med sitt suverene kompositoriske grep og en sterk dramatisk appell ville kunne snakke til lesere i mange land. (..) På bokmessen i Frankfurt fikk vi oppleve at boken ble en ”snakkis”, og forleggere fra fjern og nær kom og spurte etter ”the Norwegian book”. I min mangeårige karriere som agent har jeg aldri opplevd maken, sier agent Eva Lie-Nielsen i Gyldendal Agency i den samme pressemeldingen. 
Legg inn en kommentar