«Bunnfall» er solgt til England

Jørn Lier Horsts nyeste kriminalroman, «Bunnfall»,er solgt til England og det planlegges lansering på Edinburgh Literary Festival neste sommer. Det skriver Gyldendal i en pressemelding. Det er Sandstone Press som skal utgi boken og Anne Bruce skal oversette den.

Horst skriver kriminalromaner ved siden av sin stilling som etterforskningsleder ved politikammeret i Larvik, og det er blant annet hans gode innsikt i miljøer og metoder som har gjort ham til en av Norges mestselgende krimforfattere. For «Bunnfall» har han fått veldig gode kritikker, VG ga blant annet boken terningkast 5.

Bøkene til Horst utgis også i Tyskland og Nederland.


Vil du vite mer om «Bunnfall» og Horst, kan du lese intervjuet jeg gjorde med forfatteren i høst her

Legg inn en kommentar