Smakebit på søndag: «Harry Potter & The Philosopher’s stone»

Inspirert av Ladybug på Underhold meg kommer en liten smakebit fra boken jeg for tiden holder på med, «Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Utdraget er fra side 24 i pocket utgaven:

Harry Potter rolled over inside his blankets without waking up. One small hand closed on the letter beside him and he slept on, not knowing he was famous, not knowing he would be woken in a few hours’ time by Mrs Dursley’s scream as she opened the front door to put out the milk bottles, nor that he would spend the next few weeks being prodded and pinched by his cousin Dudley… He couldn’t know that at this very moment, people meeting in secret all over the country were holding up their glasses and saying in hushed voices: «To Harry Potter – the boy who lived!»

Vil du være med? Her er det du trenger å gjøre:
* Åpne boken du leser i nå
* Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
* Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten på Ladybug sin blogg. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.


Legg inn en kommentar