Ny bok vil avsløre sannheten bak WikiLeaks

Daniel Domscheit-Berg, en av mennene bak WikiLeaks, planlegger å utgi en bok med detaljerte skildringer av livet innenfor organisasjonen. «Inside Wikileaks – min tid ved verdens mest farlige nettside» vil etter sigende ta oss til selve kjernen av WikiLeaks og fortelle en historie som aldri tidligere er blitt fortealt.

Domscheit-Berg forlot WikiLeaks i september fordi de var uenige med Assanges fokus på å publisere store volumer med iformasjon på en infrekvent basis.  som for eksempel
Han var også beskymret for den tekniske kvalireen på WikiLeaks systsmene og at Assange insisterte på å være den eneste i gruppen som tok eslutter, selv etter at han ble titalt for seksuelle overhrep i Sverige.

Domscheit-Berg planlegger visstnok en spinoff av siden.


Legg inn en kommentar