Årets mammutfangst

Det ble litt mammutbøker i år også, selv om jeg forsøkte å være edruelig i innkjøpene. En liten blanding fakta – og skjønnlitteratur ligger nå og venter på å få komme inn i bokhyllen og under kan du se innkjøpene mine.

Finn Abrahamsen: Politi på liv og død
På to hjul, kubikk-nostalgi

Charter: 50 år til Syden
Barndommens lekerAmalie Skram: Forrådt
E.M. Forster: Et rom med utsikt
Carin Gerhardsen: Pepperkakehuset
Ernest Hemingway: Klokkene ringer for deg
D.H. Lawrence: Regnbuen
Brunonina Barry: Kniplingenes hemmelighet
Håkan Nesser: Beretningen om Herr Roos.

Beretningen om Herr Roos har jeg fått anbefalt av flere bloggere, blant annet Anita og Rufsetufsa. Gleder meg til å lese den. Forrådt leste jeg for mange år siden, og ville gjerne ha min egen kopi av den. Og de andre klassikerne er også slike jeg har lyst til å lese. Har ikke hørt noe om Pepperkakehuset, men svensk krim pleier å falle i smak. Kniplingenes hemmelighet har stått på ønskelisten en stund.

Har du lest noen av bøkene på listen?

Legg inn en kommentar