Tilbake til hverdagen

Så var påsken over for denne gangen, og hverdagen er her igjen. Jeg har brukt noe av tiden i påsken på å arbeide, men likevel er det alltid rart når hverdagen er over en igjen. Jeg synes alltid feriene flyr for fort forbi. På forhånd har jeg som regel planene klare for hva som skal gjøres, men det er sjelden man rekker over alt man har tenkt.

Denne påsken hadde jeg planer om å lese, lese og lese, men det ble ikke like mye av det som planlagt. Det nydelige været innbød til fotturer, og det er alltid noe å ta seg til hjemme. Samboeren min har bygget blomsterbed til meg ( skal laste opp bilde i et senere innlegg), så jeg har også brukt litt tid på å finne ut hva slags blomster jeg skal ha der.

Dessuten har jeg tilbrakt noe tid med å planlegge en kommende USA – tur. Jeg reiser til New York i slutten av mai, for å delta på Book Blogger Con, en årlig bokbloggerkonferanse som avholdes samtidig som Book Expo America. Har sommerfugler i magen, mye fordi jeg reiser helt alene. Nå kjenner jeg riktignok noen som skal være der samtidig, men det blir likevel en helt ny opplevelse. Har aldri vært i USA før, så dette blir årets sommerferie.

Men noe lesing har det da blitt, blant annet har jeg lest disse bøkene:

En sterk fortelling om en, for meg, ukjent del av 2. verdenskrig.


Mørk krim med kul kvinnelig heltinne.

Nydelig bok om varulver og kjærlighet.

Det kommer anmeldelser på alle sammen i tiden fremover. Jeg har også startet på Overgangen av Justin Cronin, og liker den så langt veldig godt. Den er veldig oppslukende, og jeg leste 100 sider i slengen med en gang jeg begynte på den.

Håper dere har hatt en fin påske, med mange fine lesestunder.

Legg inn en kommentar