J.K. Rowling har sluppet hemmeligheten

I dag, akkurat klokken 13.00 norsk tid, ble det klart hva som er J.K. Rowlings store hemmelighet bak nettsiden Pottermore. Det har hersket flere spekulasjoner, alt fra nye bøker om Harry Potter, at nettsiden skjuler en butikk for ebøker av Harry Potter – serien og at Rowling ville annonsere at det kommer et nytt leksikon med innhold fra Harry Potters univers.The Guardian skrev i går at de hadde kilder på at den store overraskelsen dreide seg om et nettspill, som skal involvere fans over hele verden i en internasjonal skattejakt.

Det ser ut til at mange har hatt rett. Nøyaktig klokken 13.00 ble nedtellingen på youtube – siden fjernet og en ny video med J.K. Rowling kom til syne. I den 1.49 minutter lange snutten begynte hun med å takke fansen for deres lojalitet og entusiasme. Hun fortalte også at Pottermore skjulte noe helt unikt, et sted hvor fans og andre bokelskere skal kunne komme sammen i et trygt og unikt lesefellesskap bygget opp rundt Harry Potterbøkene, men med et viktig tillegg: Pottermore skal bygges av leserne.

Nettsiden vil også tilby digitale lydbøker av alle Harry Potter – bøkene, og det vil endelig komme ebøker av samtlige bøker i serien.

J.K.Rowling røpet også at hun vil dele ut tilleggsinformasjon fra Harry Potter – bøkene på nettsiden, informasjon som hun hittil ikke har offentliggjort.

Pottermore vil åpne dørene i oktober i år, men noen få utvalgte vil få anledning til å kikke bak dørene før tiden og være med på å forme opplevelsen. For å bli en av de utvalgte, hadde Rowling følgende tips: – Simply follow the owl…

Det ligger nå ute tilleggsinformasjon på nettsiden:

Pottermore is a free website that builds an exciting online experience around the reading of the Harry Potter books.Come back on 31st July to find out how you can get the chance to enter Pottermore early.

Du kan registrere deg med epost på nettsiden, for å få mer informasjon om når registreringen for denne åpner.Her er det fortsatt problemer. Jeg fikk denne beskjeden da jeg forsøkte å legge inn min epost: An error occurred while processing your request.

Se hele annonseringen her.

Og se reaksjonene på fansiden Mugglenet her.
Flere fans har sett frem til dagen i dag, og Julie skriver at interessen for kunngjøringen var så stor at nettsiden knelte da klokken slo 13.00 norsk tid.

Legg inn en kommentar