Smakebit på søndag #23: Reisen hjem

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå. Du finner mer informasjon om spalten her.

Min smakebit denne søndagen kommer fra Lori Lansens bok Reisen hjem.
 Uværet hadde blåst bort den trykkende varmen, og himmelen var blå og høy. Månen var der fremdeles, som om den hadde glemt at den jobbet nattskift og var ferdig med økta. Addy tenkte når månen og solen deler dagen, er det et tegn på forandring, og en forandring er ikke alltid til det gode. 

Jeg ble ferdig med denne boken for kort tid siden, og kommer til å legge ut anmeldelse av den til uken når den har fått sunket litt inn. Den har rørt meg dypt og jeg likte den kjempegodt.

Bli med på «En smakebit på søndag»du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå.
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

  • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
  • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Ladybugs innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

Legg inn en kommentar