Stjerne til Staalesen og Adler – Olsen

Gunnar Staalesen og Jussi Adler – Olsen har fått hver sin stjerneprydede anmeldelse i det anerkjente bransjebladet Publisher’s Weekly (PW).

Staalesens bok Din til døden utgis i USA i juli under tittelen Yours Until Death, og anmelderen i PW  er svært begeistret. Det skrives blant annet:

Fans of contemporary noir will welcome Staalesen’s superior second entry, first published in Norway in 1979, in his series featuring Bergen PI Varg Veum. (…)Staalesen’s mastery of pacing enables him to develop his characters in a leisurely way without sacrificing tension and suspense» 

 Staalesens bok er også anmeldt på denne bloggen: Petrona Book Reviews

Danske Jussi Adler – Olsen får også svært god kritikk for sin Kvinnen i buret, på engelsk kalt The Keeper of Lost Causes. » The pages fly by as the twisty puzzle unfolds. Stieg Larsson fans will be delighted», skriver bladet.

Jeg har forøvrig intervjuet Adler – Olsen om bøkene hans og suksessen han opplever, og det intervjuet finner du i det nyeste nummeret av Tidsskriftet Biblioteket. Intervjuet vil også bli publisert her på bloggen snart.

Legg inn en kommentar