Lesemaraton: Miniutfordring

Plukk frem en av bøkene du har lest hittil i dag, og tenk deg at det som står i boken faktisk har skjedd. Hvordan ville en avis ha vinklet handlingen i boken, om historien skulle blitt en avisartikkel? Jeg vil ha overskrift og liten inngress.

Et eksempel hentet fra Harry Potter

Hemmelig skole for hekser og trollmenn

En skole har i flere tiår utdannet kommende trollmenn og hekser. Skolen, hvis lokalisering er ukjent, har professorer og lærere som selv er utdannet innen trolldommens kunst. – Bekymringsfullt om trolldom og magi skal bli en viktig del av vår verden, sier en representant for justisdepartementet.

Du kan vinne denne boken: The Taker av Alma Katsu

Boken er et leseeksemplar, og kommer i salg i USA i starten av september i år. Jeg fikk et ekstra eksemplar på Book Expo America for å gi bort på bloggen min.

Lykke til 🙂

PS: Får du ikke kommentert, kan du sende svaret til meg på bokelskerinnen@gmail.com.

Legg inn en kommentar