Smakebit på søndag #27; The Novel in the Viola

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken The Novel in the Viola av Natasha Solomons:

 «When I close my eyes I see Tyneford House. In the darkness as I lay down to sleep, I see the Purbeck stone frontage in the glow of late afternoon. The sunlight glints off the upper windows, and the air is heavy with the scent of magnolia and salt. Ivy clings to the porch archway, and a magpie pecks at lichen coating a limestone roof tile. (…)There are no weeds yet tearing through the lavender and thyme borders, and the lawn is velvet cropped and rolled in verdant stripes. (…)I see the house as it was then, on that first afternoon.»

Jeg var veldig i humør til historiske romaner denne sommeren, og bestilte endel slike bøker for noen uker siden. Dette var en av den. Den er veldig god, og jeg storkoser meg forløpig. Får veldig Kate Morton – følelse av den.

Boktrailer: 


Bli med på smakebit på søndag du også: 

* Åpne boken du leser i nå
* Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din ( vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye, da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken senere.)
* Gå inn på Flukten fra Virkeligheten og legg igjen link til innlegget ditt her. 


Legg inn en kommentar