Gir ut bok om bokblogging

I september kommer det ut en bok om bokblogging på svensk. Sverige har lenge hatt et stort bloggmiljø, og de største bloggerne tjener millioner på å skrive om hverdagen sin. Bokbloggerne er også en viktig del av bloggmiljøet, og er for lengst blitt en maktfaktor innen den svenske bokbransjen. Nylig fylte Sverige mest leste bokblogg, Bokhora, fem år.

Konsten att bokblogga er skrevet av Karin Berg og Petra Jankov Picha, som driver bokbloggene enbokcircelföralla og Breakfastbookclub. Ved siden av å bokblogge, har Berg og Picha erfaring fra PR og journalistikk. -Vi kände att det behövdes en bok om att bokblogga nu när bokbloggare börjar bli något att räkna med, sier Berg og Picha i en pressemelding.

I boken får du opplæring i hvordan du starter din egen bokblogg, hvordan du skal skaffe besøkende til bloggen din og hva du gjør for å synes på internett. Picha har tidligere publisert en egen serie innlegg om hvordan du bokblogger på sin egen blogg, så jeg antar at boken bygger på flere av disse innleggene.

Konsten att bokblogga lanseres 22. september.

Legg inn en kommentar