Smakebit på søndag #35: The Somnambulist

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken The Somnambulist av Essie Fox:

Cissy had the voice of an angel. But then, she was closer to Heaven than any of us could know. It used to make me shiver inside, hearing those notes so clear and pure, like crystal, like rippling water, until – just like water – she slipped through our hands.

Denne boken ble jeg oppmerksom på fordi jeg så den skulle utkomme på svensk, og siden jeg elsker gotiske bøker fra 1800 – tallet bestemte jeg meg for å gi den en sjanse. Hvis du er nysgjerrig på boken, er det publisert et utdrag av den her.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne. 

Legg inn en kommentar