Smakebit på søndag #38: Eve

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Eve av Anna Carey

 I know I will die soon. The plague is taking everyone who was given the vaccine. There are no more flights. There are no more trains. They’ve barricaded the roads outside of town and now we all must wait. The phones and Internet have long since gone out. The faucets are dry and cities are losing power, one by one. Soon the entire world will be dark.

Denne boken var en av ungdomsbøkene jeg gledet meg mest til å lese i år, og jeg var så heldig å få et eksemplar av den på Book Expo America i vår. Jeg har alt lest den ut, og anmeldelsen min kan du lese her på bloggen snart. Det ryktes også at dette vil bli en ny tv serie. Teamet bak the Vampire Diaries og Pretty Little Liars likte boken så godt at de er i ferd med å lage en pilot som kanskje kan bli en ny ungdomsserie.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne. 

Legg inn en kommentar