Smakebit på søndag #44: St. Petersburgs Juvel

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken St. Petersburgs juvel av Kate Furnival

Valentina Ivanova aktet ikke å dø. Ikke her. Ikke nå. Ikke på denne måten. Med skitne føtter og flokete hår og med livet knapt påbegynt. Hun så ned på fingrene sine i det utydelige, grønne mørket i skogen og ble overrasket over å se at de var så rolige. Inne i seg skalv hun.

Etter at jeg fullførte The Kitchen House har jeg virkelig gjenoppdaget gleden ved historiske romaner, kan virkelig ikke skjønne at jeg ikke har lest flere av dem i år. Det skal bli et av lesemålene mine til neste år, å lese flere historiske romaner. Det er bøker som inspirerer og som jeg også lærer noe av. Mange av dem er i tillegg skikkelige slukebøker.

Vil du være med på Smakebit på søndag? 

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

Legg inn en kommentar