Smakebit på søndag #45: Presteskapet

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Som vanlig leser jeg flere bøker samtidig, en av dem er Presteskapet av Sonja Holterman.

«Du skal bli prøvet på vannet.» Mennene så ikke på henne lenger. De stirret på hverandre. De rugget henne fram og tilbake et par – tre ganger før de slapp henne. Hun skrek. Vannet var kaldt. Det klemte seg mykt rundt kroppen hennes.

Presteskapet er en av bokvårens krimdebuter og kommer i salg om litt over en uke. Smakebiten er hentet fra et leseeksemplar som ikke er korrekturlest, så det kan bli endringer i dette utdraget i den ferdige boken.

Håper dere alle har hatt en fin nyttårsfeiring. Jeg vil komme tilbake med vinnere av debutantutfordringen for selve 2011 samt de siste månedene snart. Ikke glem at du også kan vinne et eksemplar av Blomstenes hemmelige språk her inne, jeg trekker konkurransen i morgen så du har fortsatt tid på deg.

Vil du være med på Smakebit på søndag? 

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

Legg inn en kommentar