Smakebit på søndag #49: The Book of Blood and Shadows

Da er det søndag og klart for en ny runde med smakebiter. Som alltid arrangeres denne spalten av Mari ved Flukten fra virkeligheten, og det hele går ut på at man deler noen linjer fra en bok man leser nå.

Min smakebit i dag kommer fra boken the Book of Blood and Shadow av Robin Wasserman

I should probably start with the blood. If it bleeds it leads and all that, right? It’s all anyone ever wants to know about, anyway. What did it look like? What did it feel like? Why was it all over my hands?

Dette er en av titlene som Random House har store forventninger til denne våren. Jeg har riktignok ikke begynt å lese boken enda, men da jeg fikk den i posten for litt over en uke siden bladde jeg, som jeg pleier når jeg får nye bøker, opp på den første siden i første kapittel. Jeg hadde mest lyst til å sette meg ned og lese med en gang. Utdraget jeg har lagt ut her er måten boken starter på, den vekker godt interessen min for å si det sånn. Blir ikke lenge før jeg for alvor tar fatt på den.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

God søndag! 

Legg inn en kommentar