Traileren til Insurgent er sluppet

I disse dager har jeg, som dere vet, krim og spenningsuker på bloggen og hovedfokuset skal ligge på den sjangeren, men jeg var bare nødt til å lage et innlegg om noe annet da jeg så at Harper Collins har sluppet boktraileren til Insurgent, oppfølgeren til Divergent (skrevet av Veronica Roth).

Hvis du ikke har lest Divergent, bør du kaste deg over boken, spesielt hvis du er en av dem som elsker Dødslekene av Suzanne Collins. Divergent er den eneste boken jeg har lest som klarer å gi meg noe av den samme intense leseopplevelsen som jeg hadde da jeg leste Dødslekene.

1. mai kommer Insurgent ut i butikkhyllene, og traileren får meg bare til å glede meg enda mer.

Edit: Det ser ut som om forlaget har fjernet traileren. Jeg oppdaterer med ny informasjon når de legger traileren ut igjen.

Legg inn en kommentar