Det er Verdens Bokdag – vinn bok!

I dag er det Verdens Bokdag, en dag som feires i over 100 land. Man har feiret denne dagen siden 1995, i Norge siden 1997, men dagen har røtter langt tilbake i tid.

I Storbritannia og USA blir denne dagen brukt til blant annet å gi bort bøker til folk på gaten. 30 bøker er valgt ut til dette. I USA skal de i år gi bort romaner som Little Bee, Drageløperen, The Stand og Boktyven. I Storbritannia har de et utvalg bestående av bøker som Stolthet og fordom, Rom, La den rette komme inn og Misery Kidnappet.

Også her på Bokelskerinnen kan du få en bok i dag. I går viste jeg en smakebit fra boken Da Gud var en kanin av Sarah Winman. En nydelig bok som jeg liker veldig godt. Jeg lodder ut et eksemplar av den på engelsk i dag. Premien er sponset av meg:

In a remarkably honest and confident voice, Sarah Winman has written the story of a memorable young heroine, Elly, and her loss of innocence-a magical portrait of growing up and the pull and power of family ties. From Essex and Cornwall to the streets of New York, from 1968 to the events of 9/11, When God Was a Rabbit follows the evolving bond of love and secrets between Elly and her brother Joe, and her increasing concern for an unusual best friend, Jenny Penny, who has secrets of her own. With its wit and humor, engaging characters whose eccentricities are adroitly and sometimes darkly drawn, and its themes of memory and identity, When God Was a Rabbit is a love letter to true friendship and fraternal love.


Alt du trenger å gjøre for å vinne boken er å legge igjen en kommentar på dette innlegget og si at du har lyst til å være med i trekningen. Legg også igjen en epostadresse jeg kan nå deg på. Konkurransen varer frem til klokken 20.00 i dag, mandag, og så trekker jeg en vinner. Mari ved Flukten fra virkeligheten har også en konkurranse i dag. Hos henne kan du vinne «Sammen skal vi holde himmelen» av Ellen Fjestad. Stikk også innom Elins blogg Av en annen verden, her er det også fine premier i dag.

Legg inn en kommentar