Fremtidige favoritter #12 – Oppfølgerversjonen

Fremtidige favoritter er en spalte jeg legger ut hver eneste fredag. Her skriver jeg litt om bøker jeg ønsker meg, bøker jeg gleder meg til å lese, bøker jeg er spent på osv. Du kan også være med. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg, kalle det «Fremtidige Favoritter» og legge igjen linken til din bloggpost nederst i dette innlegget. Link også gjerne tilbake til denne bloggposten slik at flere som har lyst kan bli med.

Denne uken har jeg valgt å fokusere på oppfølgere jeg gleder meg til å lese, etter inspirasjon fra Siljes post i forrige uke (Obs, det kan ligge spoilere her hvis du ikke har lest den foregående boken i disse seriene):

Lauren Kate: Passion

Jeg er veldig glad i denne serien, men har ikke kommet meg til å lese denne boken enda selv om jeg fikk den signert da jeg var i USA i fjor.

Before Luce and Daniel met at Sword & Cross, before they fought the Immortals, they had already lived many lives. And so Luce, desperate to unlock the curse that condemns their love, must revisit her past incarnations in order to understand her fate. Each century, each life, holds a different clue. But Daniel is chasing her throughout the centuries before she has a chance to rewrite history. How many deaths can one true love endure? And can Luce and Daniel unlock their past in order to change their future?

Janice Hardy: Blue Fire

Jeg likte veldig godt den første boken i denne serien, og gleder meg til å lese denne etter hvert.

Part fugitive, part hero, fifteen-year-old Nya is barely staying ahead of the Duke of Baseer’s trackers. Wanted for a crime she didn’t mean to commit, she risks capture to protect every Taker she can find, determined to prevent the Duke from using them in his fiendish experiments. But resolve isn’t enough to protect any of them, and Nya soon realizes that the only way to keep them all out of the Duke’s clutches is to flee Geveg. Unfortunately, the Duke’s best tracker has other ideas. Nya finds herself trapped in the last place she ever wanted to be, forced to trust the last people she ever thought she could. More is at stake than just the people of Geveg, and the closer she gets to uncovering the Duke’s plan, the more she discovers how critical she is to his victory. To save Geveg, she just might have to save Baseer—if she doesn’t destroy it first.

Colleen Gleason: The Bleeding Dusk

Dette er lettlest og fengende underholding. En slags Anita Blake møter Stolthet og fordom. Digger hovedpersonen i denne serien.

To gain access to the secrets of a legendary alchemist, Rome’s vampires have allied themselves with creatures as evil and bloodthirsty as they are. The new leader of the city’s vampire hunters-Lady Victoria Gardella Grantworth de Lacy-reluctantly turns to the enigmatic Sebastian Vioget for help, just as Maximilian Pesaro arrives to aid his fellow slayers, no matter what the sacrifice. Desire puts her at the mercy of Sebastian, while loyalty binds her to Max, but she does not know if she can trust either. Especially when a seductive vampire begins luring her into the shadows..

Michael Grant: Gone, Mørke krefter

Jeg var stor fan av første bok i denne serien, og har alle som hittil er utkommet på norsk. Jeg har håp om å få lest nummer to i sommer.

 Det er tre måneder siden de voksne forsvant og alle under 15 år ble fanget under kuppelen i REBUS. Situasjonen blir stadig mer dramatisk. Maten begynner å ta slutt, og ungdommene utvikler nye overnaturlige egenskaper hver dag. Spenningen mellom gjengene tilspisser seg. En ufattelig tragedie inntreffer, og kaoset bryter løs. Det er en kamp mellom normale og mutanter – en kamp som skal vise seg å bli både brutal og blodig. Men verre ting er i gjære. En dyster skapning kalt Mørket har begynt å kontakte de overlevende i REBUS. Han trenger deres krefter for å opprettholde sine egne. Når Mørket roper, må noen svare – med døden til følge.

Stefan Tegenfalk: Nirvanaprosjektet

Første bok i denne serien var temmelig actionfylt, så det blir spennende å ta fatt på nummer to i trilogien etter hvert.

Hjärnan bakom flera brutala mord tycks ha försvunnit från jordens yta och i månader står utredningen och stampar. Kriminalkommissarie Walter Gröhn letar förgäves efter öppningar när ett gisslandrama plötsligt leder jakten i en oväntad riktning. Allt pekar på att gärningsmannen hålls fången, men av vem? Och varför? Samtidigt uppstår misstankar om en läcka i utredningen. Någon inom polishusets väggar verkar göra allt för att förhindra att mördaren hittas. En specialgrupp tillsätts och återigen jobbar Walter och Jonna de Brugge sida vid sida, mot en fiende som hela tiden tycks vara steget före. Frågorna blir allt fler och svaren de hittar allt mer skrämmande. Snart står det klart att morden bara utgör toppen av ett< isberg.

Mats Strandberg & Sara B. Elfgren: Eld

Gleder meg helt utrolig til å lese denne, det får jeg forhåpentligvis tid til i sommer.

De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse. Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan. Eld är andra delen i Engelsforstrilogin.

Hvilke bøker gleder du deg til å lese? Lag gjerne et eget innlegg og link det opp i Mr.Linky under her:

Mister Linky’s Magical Widgets — Easy-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
For best results, use HTML mode to edit this section of the post.

Legg inn en kommentar