Smakebit på søndag #54: Tiden leger ingen sår

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Tiden leger ingen sår av Ingrid Berglund:

Likevel rev han opp konvolutten, I det han trakk det ut, skar han seg på papiret. En liten bloddråpe piplet frem på pekefingeren. Han stakk fingeren i munnen mens han lente seg bakover i stolen, la bena på bordet pg stirret på den ene setningen midt på siden. Hva er verst; å fengsle en uskyldig eller la de skyldige gå fri? 

Jeg er veldig i krimhumør for tiden, og hadde tidlig bestemt meg for at dette var en bok jeg ville lese denne våren. Jeg elsker krim med en journalist i hovedrollen. Forfatter Ingrid Berglund kommer forøvrig på besøk på bloggen min til uken, så hvis du vil vite mer om henne og boken må du holde øynene oppe for det intervjuet. 

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

God søndag!

Legg inn en kommentar