Boktema: Min favoritt blant utenlandske bokblogger

Anette hos anettesbokboble har hver torsdag et boktema, og jeg blir med på det fra tid til annen. I dag vil hun vite hvilken blogg som er vår utenlandske favoritt. Jeg har flere utenlandske bloggfavoritter, så jeg tar med flere enn en i ulike kategorier:

Historiske romaner: 

Solid og god bokblogg som ikke bare skriver om nye utgivelser, men også eldre, og som også tar for seg filmer innimellom.

Nok en solid bokblogg hvor jeg har fått flere gode lesetips. Bloggen er veldig oppdatert på nye og kommende utgivelser innen sjangeren.

Et av stedene som først tipser meg om kommende utgivelser innen sjangeren. Bloggeren har også utgitt to bøker med oversikt over utgivelser innenfor den historiske sjangeren. En blogger som kan sitt felt, med andre ord.

Når jeg trenger tips til litt kongelig lesing går jeg hit, og til The Tudor Book Blog.

Young Adult/Urban Fantasy: 

Er veldig glad i denne bloggen som drives av flere jenter. De har morsomme og originale anmeldelser. En av jentene som skriver her, Danny, har designet begge mine blogger.

Dette var en av de første internasjonale bloggene jeg begynte å lese, hun er veldig oppdatert på sjangerne hun leser og har mye godt stoff. Bloggen har to skribenter.

Enda en av mine favoritter. Bloggeren har også veldig gode videoblogger hvor hun presenterer bøker hun har fått og kjøpt.

Enda en god blogg som er et must for meg om jeg vil holde meg oppdatert på nye utgivelser.

Fin, svensk tenåringsblogg med fokus både på engelsk og svensk ungdomslitteratur, samt også romaner for voksne.

En av de mest innholdsrike og best oppdaterte YA – bloggene jeg vet om.

Mer generell litteratur: 

Fantastisk blogg med utrolig gode innlegg.

Jeg leser også:
Eurocrime
Bokhora
Deckarbloggen

og mange, mange flere.

Legg inn en kommentar