Smakebit på søndag #58: Miraklenes tid

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra en bok jeg skal lese i sommer: Miraklenes tid av Karen Thompson Walker:


Vi merket det ikke med en gang. Vi kunne ikke føle det. Vi kjente den ikke til å begynne med, den ekstra tiden som grodde ut fra den myke overgangen mellom hvert døgn, som en svulst som vokser under huden. Vi var distrahert av klima og kriger den gangen. Vi var ikke opptatt av jordrotasjonen.

Denne boken er både en slags dystopi og en oppvekstsroman. Jorden begynner å rotere saktere, og det har mange konsekvenser. Julia står midt oppe i dette, samtidig som hun selv og hennes familie har sine egne problemer å hanskes med. Jeg trodde først at dette var en ungdomsroman, men i følge forfatteren er den myntet på voksne. Det er imidlertid en sånn bok som også vil kunne appellere til ungdom, en slags crossover. Gleder meg veldig til å komme i gang med den.

Her kan du høre forfatteren fortelle om boken:

Og her er en annen trailer:

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

God søndag!

Legg inn en kommentar