Smakebit på søndag #59: Innocent Darkness

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken: Innocent Darkness av Suzanne Lazear

Whatever happened, she could not allow them to catch her, nor could a single drop of her blood spill upon the ground. The only sounds were of her labored breath and the hum of night in the wildwood. Soon, the horns and hoof beats of pursuit would follow.

Da jeg så at forfatteren av boken skulle signere leseeksemplarer på Book Expo America i år, måtte jeg stille meg i kø. Hun er debutant, og det er alltid spennende. Jeg ble oppmerksom på boken via omslaget, som jeg liker, og syntes også handlingen virket interessant. Steampunk er en sjanger jeg vil lese mer fra, og så langt liker jeg boken. Starten, som utdraget over er hentet fra, minner meg veldig om åpningsscenen i første bok i serien Lysets rike av Margit Sandemo. Jeg får også assosiasjoner til The Iron Fey – serien av Julie Kagawa. Selve boken utkommer om nøyaktig en måned, 8 august. Forfatterens hjemmeside kan besøkes her. 

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

Legg inn en kommentar