Smakebit på søndag #60: Vindens navn

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Vindens navn av Patrick Rothfuss:

Veisteinen var hans, akkurat som den tredje stillheten var hans. Det var passende, siden det var den største stillheten av de tre, en stillhet som svøpte de andre inn i seg. Den var dyp og vid som høstens slutt. Den var tung som en stor stein, glattslipt av elvevann. Det var en tålmodig lyd, lyden av snittblomster, lyden av en mann som venter på å dø. 

Jeg har gledet meg til å lese denne helt siden jeg leste at Bazar forlag skulle utgi boken på norsk, og da jeg var tilbake på jobb denne uken hadde vi fått leseeksemplar av den. Vindens navn kommer ikke ut før i starten av oktober. Jeg har sitert fra et ukorrigert leseeksemplar, så sitatet kan bli endret. Storkoser meg så langt med boken, sidene bare flyr forbi. Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte med meg oppfølgeren The Wise Man’s Fear i et 3 for 2 salg denne uken.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

God søndag!

Legg inn en kommentar