Smakebit på søndag #61: The Midwife of Venice

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken The Midwife of Venice av Roberta Rich:

With the tip of the knife she drew an imaginary line in the oil from from above the umbilicus to the sharing bones of the pelvis. Then she raised the knife. Giovanna entered the room and stood staring, fresh bed linen stacked high her arms. «Hail Mary, full of grace, blessed are thee and the fruit of thy…» «May you forgive me for what I am about to do, cara», Hannah whispered. 

Denne historiske romanen har foreløpig gitt meg akkurat samme følelse som jeg hadde da jeg leste Tilbake til Tall Oaks. Allerede fra første side var jeg oppslukt, og jeg leste 100 sider før jeg var nødt til å legge boken fra meg. Det er gripende, dramatisk og veldig spennende. Jeg gleder meg til å fortsette. Boken kommer ut på norsk 18. august fra Juritzen forlag under tittelen Jordmoren fra Venezia:

Vil du være med på Smakebit på søndag?
* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

God søndag 🙂

Legg inn en kommentar