Smakebit på søndag #62: Dødens seillas

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Dødens seillas av Kjell Ola Dahl

De etterlatte etter katastrofer som terroraksjonen 22. juli eller mordbrannen på Scandinavian Star ble ikke bare rammet av forbryterens grusomme handling der og da, de er i tillegg blitt utsatt for en dypt krenkende urett. Ikke noe overgrep er mer brutalt enn å være forhindret i å lindre sitt barns eller sine foreldres lidelser. Alle sto maktesløse da det brant i Skagerrak. Det er en sorg som alltid vil ulme et sted dypt inne og som alltid vil være knyttet til båtens navn.

Jeg hadde behov for å lese en dokumentarbok innimellom alle skjønnlitterære bøker jeg leser, og valget falt på denne. Jeg husker selv veldig godt denne hendelsen og ønsket å få vite mer om den, og det som kanskje skjedde den gangen.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz

Legg inn en kommentar