Snart er det Oslo bokfestival

Om noen uker er det Oslo bokfestival igjen. Programmet ble lansert i dag og jeg er veldig glad for at vi endelig får et skikkelig bokbloggertreff. Jeg gleder meg til å møte alle som kommer. Antall som har meldt seg på så langt er imponerende. Dette kommer til å bli veldig bra.

Her er det som står i det offisielle programmet:

Dato:2012-09-15
Klokkeslett:16:00
Sted:
Gyldendalhuset
Scene:
Klokka 13 – 16 er det bokbloggertreff. Utstrakt selskapelig og bokrelatert hygge. Dette blir årets bokblogg-event og en fremtidig tradisjon – den norske bokbloggingens Woodstock! Del 1 – kun få plasser: påmelding til gro.skroevset@hotmail.com.
Klokka 16: Åpen paneldebatt om bokblogging. Tema for debatt er bokbloggeres rolle i den norske litterære offentligheten. Sammenlikningen mellom bokbloggere vs. den institusjonelle litteraturkritikken med tanke på publikum, litterær bredde og formidlingsfokus vil stå sentralt.
Arrangør: Bokbloggertreffet 2012 v. Rose-Marie Christiansen, Elin Brend Bjørhei, Line Tidemann, Gro Skrøvset, Silje Risøy Helgerud, Lise Forfang Grimnes
Se også: http://norskebokbloggere.wordpress.com/

Jeg regner ikke med jeg får anledning til å delta på så mye i løpet av festivalen, men hvis jeg rekker håper jeg at jeg får deltatt på følgende programposter:
Journalistkrim
Storpolitiske thrillere
Gjør virkeligheten til en god historie
Minibokbad med Tom Egeland
Tekurs 
Mord i utposten
Skjønnlitterær speeddating
Krim-O-Rama
Krimslam

Kommer du på Oslo bokfestival, og hva kan du tenke deg å delta på?

Legg inn en kommentar