Kate Morton og Dauinger

I oktober kommer endelig Kate Mortons nyeste roman, The Secret Keeper, ut på engelsk. Boken starter i 1961, og vi får også en parallellhandling fra 2011. I denne videoen som nylig er sluppet kan du høre Kate Morton avsløre litt mer av bokens handling:

Hvis du har sans for denne typen litteratur, kan jeg også tipse om at Katherine Webb har vært ute med ny bok en stund. Den heter A Half Forgotten song: 

Lucinda Riley, som står bak Orkideens hemmelighet og Jenta på klippen, kom nylig ut med The Light Behind the Window:

I en helt annen sjanger finner vi Dauinger av Arne Berggren. En skikkelig sidevendende grøsser for de litt yngre leserne. Boken er blitt filmet for TV, og første episode kommer på skjermen snart. Nylig ble åpningssekvensen i serien sluppet, og den ser slik ut:

Legg inn en kommentar