Ny bok fra Lars Kepler i november

Den 5. november kommer suksessforfatterne bak pseudonymet Lars Kepler ut med sin fjerde roman i thrillerserien på svensk. Den heter Sandmannen:

En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro en kall vinternatt i Stockholm. Han har legionärssjukan och är svårt nerkyld. På Södersjukhuset visar det sig att han är dödförklarad sedan sju år. Mannen var ett av seriemördaren Jurek Walters sista offer innan han greps av Joona Linna. Jurek Walter dömdes till rättspsykiatrisk vård och total isolering. Var har den unge mannen befunnit sig hela tiden? Hans oväntade vittnesmål gör att det gamla fallet måste tas upp igen. Det är bråttom. Någon måste ta sig in och vinna seriemördarens förtroende.

Jeg regner med at det er en stor sjanse for at samme boken kommer på norsk til påsken 2013. 

Legg inn en kommentar