Smakebit på søndag #63: Samuel Sekel og flukten fra Paris

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Samuel Sekel og flukten fra Paris av Tina Trovik:

(..) kort fortalt så er tiden oppdelt i tråder. Hver tråd representerer hva som kan skje i fremtiden. For eksempel, hvis du får et kakestykke. Hvis du spiser det, får du kanskje en allergisk reaksjon, du havner på sykehus, blir forelsket i legen og så videre. Men hvis du ikke spiser kakestykket, da går du hjem som vanlig. Kanskje kjøper du et lodd på veien og vinner femti millioner … Skjønner du? Hver eneste lille mikroting påvirker fremtiden, og alle de forskjellige tidstrådene flettes sammen til det øyeblikket vi opplever nøyaktig nå. 

Tina Trovik sendte inn manuset til denne boken til Schibsteds manuskonkurranse i fjor, og vant et skrivestipend. Boken er første del i en ny fantasyserie som forlaget har stor tro på. Jeg startet på boken i går, og leste over 110 sider på en drøy time – så oppslukende er den. Jeg ser virkelig frem til å lese videre, må vite hva som skjer. Du kan lese utdrag fra boken her.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz

Legg inn en kommentar