Smakebit og oppdatering

Her er det travle dager, både privat og på jobb, og derfor blir det lite bloggoppdateringer fra meg for tiden. Jeg har heldigvis endelig kommet inn i en god leseperiode igjen, så til tross for travle tider er jeg flink til å lese. Nylig ble jeg ferdig med Sommerfugl i lenker: 

og jeg har akkurat startet på The Stockholm Octavo av Karen Engelmann, og Jerusalemsyndromet av Sunniva Lye Axelsen:


Jeg planlegger også å lese flere romaner, ved siden av noen grøssere denne måneden. Den grøsseren jeg snart er ferdig med, Haunted, kommer det en smakebit av i dag:

Edbrook was imposing in its greyness and, despite swelling apses and well-ruled bay windows, somewhat disconcerting in its bleakness. Inexplicably, something seemed to lurch within Ash, an abrupt sagging of mood that left him strangely wearied. He peered up at the house and wondered at his own unease.

På selveste Halloween, 31. oktober, skal jeg og Siljeblomst blogge om the Diviners av Libba Bray. Hvis du har tenkt å lese boken, er det hyggelig om du henger med. Så langt synes jeg den er spennende, lettlest og fin. Bray er veldig god på tidsriktige dialoger, blant annet.

Håper dere alle har en flott søndag. 

Legg inn en kommentar