God jul til dere alle sammen

Da er den store dagen endelig her, og jeg er innom bloggen en liten tur for å ønske dere alle sammen en veldig fin jul. Håper den blir akkurat slik som dere ønsker, og at dere får noen fine og inspirerende leseopplevelser, og noen fine bokpakker under treet.

Jeg har jobbet litt i bokhandelen de siste dagene før jul, og det er tydelig at de bøkene som kommer til å ligge under mange trær i år er Per Pettersons Jeg nekter, Jon Michelets En sjøens helt; Skogsmatrosen, Tråden av Victoria Hislop, biografien om Dronning Sonja og Udødelighetens elixir av Gabi Gleichmann. Av krimmen har vi solgt mye av Jørn Lier Horst, Tom Kristensen og Unni Lindell, for å nevne noen. Dessuten får mange erotisk lesestoff ført i pennen av Sylvia Day og E L James til jul.

Jeg pleier ikke å få så mange bøker til jul, men skal uansett bruke endel tid på å lese bøker denne julen. Det mangler ikke på titler på leselisten. Jeg starter allerede i dag før huset fylles av gjester som kommer til julemiddag. Vi serverer ribbe med riskrem til dessert, slik tradisjonen er i min familie. Det blir også kalkunfilet til dem som ikke spiser ribbe. På 1. juledag har vi tradisjon for at vi inviterer nærmeste familie på 1. juledagsfrokost. 

Legg inn en kommentar