Ny bok fra Dan Brown på norsk og engelsk 14. mai

Var du en av dem som slukte Da Vinci – koden og Engler og demoner? Da kan du glede deg over at forfatteren, Dan Brown, snart kommer ut med nok en thriller. Tittelen på boken ble avslørt på Today News i dag: Inferno. Handlingen i boken skal foregå i Italia, og hovedpersonen er nok en gang ikonograf Robert Langdon.

Boken utkommer på engelsk 14. mai, og den samme datoen kommer den også ut på norsk.  – Det er gledelig å kunne tilby Dan Browns mange norske fans å få lese boken på norsk, samtidig som den kommer ut i USA og England, sier Øyvind Hagen, forlagssjef i Bazarforlag, som har utgitt alle Browns bøker på norsk tidligere, i en pressemelding.

Brown har denne gangen hentet noe av inspirasjonen til handlingen fra klassikeren Dantes Inferno. – Selv om jeg leste Dantes Inferno som student, var det ikke før nylig, mens jeg gjorde research i Florence, at jeg begynte å sette pris på hvordan Dantes verk fortsetter å påvirke den morderne verden. Med denne romanen gleder jeg meg til å ta leserne med på en reise dypt inn i denne mystiske sfæren …, et landskap av koder, symboler og mer enn en hemmelig tunnel, sier Brown i en pressemelding. Forfatterens agent, Heidi Lange, sier i samme pressemelding at boken er fantastisk.

Foto: Bazar forlag

Da Vinci – koden ble en stor suksess da den utkom i 2004, og bare i Norge solgte den i 420 000 eksemplarer. Det tapte symbol solgte i over 200 000 eksemplarer på norsk. Brown har også skrevet thrillerne Iskaldt bedrag, og Den digitale festningen.

Legg inn en kommentar