Kjapp omtale: En gatekatt ved navn Bob, James Bowen

Forlag: Bastion forlag
Sideantall: 285
Utgitt: Mars 2013
Sjanger: Biografi
Kilde: Anmeldereksemplar
Verdt å vite: James Bowen har skrevet boken sammen med Garry Jenkins, og boken har så langt solgt over 650 000 eksemplarer, og blitt oversatt til mer enn 26 språk. Bowen har skrevet to bøker til om Bob. The World according to Bob, og Bob, No Ordinary Cat. Det er også sannsynlig at historien om Bob blir film.


Kjapp omtale:
En gatekatt ved navn Bob er den sanne historien om James Bowens livsomveltende møte med gatekatten Bob. Bowen møter Bob i oppgangen hvor han bor, og bestemmer seg etter hvert for å hjelpe den tynne og kontaktsøkende katten. I likhet med Bowen selv, er det tydelig at Bob har levd et tøft liv. Snart er de to uadskillelige, og Bob skal vise seg å være akkurat det Bowen trenger for å komme på rett kjøl i livet igjen.

Dette var en lettlest og sidevendende bok. En skikkelig feelgoodbok som du blir glad av å lese, men som samtidig får deg til å tenke. En gatekatt ved navn Bob er rørende, hjertevarm og bevegende. Boken forteller om hvor stor kraft ekte vennskap kan ha, og dyrs legende egenskaper. Og hvis du noen gang lurte på hvorvidt dyr har personlighet eller ikke, så tviler du neppe etter å ha lest denne boken. Alle kommer til å ønske seg et kjæledyr etter at de har lest denne boken.

Boken gir også et innblikk i hvorfor og hvordan enkelte havner utenfor i livet, og hvordan det kan være å leve et liv med rusavhengighet og hvor folk ikke ser på deg som et menneske lenger.

Andre anmeldelser:
Bok-karete


Legg inn en kommentar