Helgens lesestoff og nye bøker i hyllen

Akkurat nå leser jeg denne boken:

Inne på Goodreads er det en fin funksjon, hvor man kan tipse andre på vennelisten om bøker man tror kan være noe for dem. Mari, som blogger på Flukten fra virkeligheten, tipset meg om denne. Kort tid senere leste jeg et innlegg på bloggen til nettbutikken Amazon som hadde tittelen «Could one of these books be this summer’s Gone Girl?» Her dukket denne boken opp igjen, så da bestemte jeg meg for å lese den.

Jeg kommer tilbake med en omtale senere, men synes dette er perfekt lesestoff innimellom helgens jobbeøkter. En skikkelig sidevender som holder leseren i ånde. Akkurat det jeg trenger når jeg skal ha skrivepauser.

Jeg har også kjøpt litt andre bøker i det siste, bokshoppe-genet mitt har fått hvile noen uker, men nå var det mye fristende. En av bøkene som har funnet veien hjem til meg er denne:

Dette er også en bok som skal passe om man likte nevnte Gone Girl.

Dessuten har jeg alltid lyst til å bli bedre på hvordan jeg leser bøker, så da klikket jeg hjem disse to bøkene også:

God lesehelg!

Legg inn en kommentar