Litteraturarrangementer i Oslo i høst

I dag ble høstlisten til Tiden Norsk Forlag lansert. Flere av forlagets mest kjente forfatternavn kommer med nye bøker denne høsten. Det er spennende nok i seg selv, men like så spennende er den nye arrangementsrekken som forlaget drar i gang i høst, i anledning forlagets 80-års jubileum. Annenhver onsdag fremover klokken 19.30, med start onsdag 4. september, vil forlaget by på innsikt i skrivekunstens verden. Kjente forfattere vil fortelle om sine erfaringer om alt fra hvordan man kan skrive morsomt, til hvordan man skriver med sjel.

Samtalene foregår i Tidens egne lokaler, og de er beregnet på mennesker som skriver eller som ønsker å lære mer om skriving. Det beste av alt er at det er gratis inngang.

Litteraturhuset i Oslo har også lansert oversikten over hva de kan by på av arrangementer i august, september og oktober. Kjente navn som Gaute Heivoll, Tove Nilsen, Roy Jacobsen, Nils-Øivind Haagensen, Anne Grethe Preus og Per Olov Enquist er blant dem som står på programmet. Det blir også arrangert flere festivaler i løpet av høsten: Oslo Bokfestival, Oslo Internasjonale Poesifestival, Norsk-amerikansk litteraturfestival og Sakprosafestival. Hele programmet finner du her.

Legg inn en kommentar