Forberedelse mot Bokbloggerprisen 2013

Det er bare tre måneder igjen til 2013 er ferdig. Tre måneder igjen å lese på, og til å finne ut hvilke bøker jeg skal nominere til Bokbloggerprisen 2013. Jeg har lest noe norsk i år, men bør fortsatt få lest endel slik at jeg har mange titler å velge mellom. Så langt i år har jeg lest disse norske bøkene:

Kategorien Årets roman:

Thomas Enger: Blodtåke 

Har ikke rukket å blogge om denne

Karin Fossum: Carmen Zita og døden

Har ikke rukket å blogge om denne

Asle Skredderberget: Smertehimmel

Jo Nesbø: Politi

Har ikke rukket å blogge om denne

Gard Sveen: Den siste pilegrimen

Kari Nygård: Reisen til Bella Coola

Lars Mæhle: Den mørke porten

Gry Hovdenak Strøm: Ordsamleren

Tonje Tornes: Hulder

Har ikke rukket å blogge om denne enda

Samuel Bjørk: Det henger en engel alene i skogen

Hilde Østby: Leksikon om Lengsel

Har ikke rukket å blogge om denne enda

Linn Strømsborg: Furuset

Har ikke rukket å blogge om denne enda

Kategorien Åpen klasse:

Kristine Weber: Sunn og sterk med protein

Har ikke rukket å blogge om denne

Carina Hultin Dahlman: Juicy

Irina Lee: Shoppingfri

For øyeblikket leser jeg disse:

Margit Walsø: Dronningens løfte

Frank Rossavik: En god story

Siri Pettersen: Odinsbarn

I tillegg er det mange norske bøker jeg har lyst til å lese fremover, blant annet disse: 

Sidsel Dalen: 21 dager

Eystein Hanssen: Åtseldyr

Knut Lindh: Blindebukk

Anne Viken: Elise og mysteriet på hesteklinikken

Karine Nyborg: Jeg er ikke redd for mørket

Benedicte Meyer Kronenberg: Hvis noen ser meg nå

Nicolai Houm: De håpefulle

Asle Skredderberget: Hegnar, Outsider på innsiden

Agate Øksendal Kaupang: Å holde pusten

Sonja Holterman: Frostgraven

Frode Eie Larsen: Jordtårer

Tina Trovik: Samuel Sekel, Fanget i Pompeii

Hvem jeg kommer til å nominere av bøkene jeg alt har lest, aner jeg ikke enda. Jeg har noen favoritter, men i og med at det er så mange av høstens bøker jeg ikke har lest enda, avventer jeg listen. Bøkene jeg har lyst til å lese, er også en tentativ liste. Jeg vet ikke hvor mange jeg får tid til. Sikkert er det i hvert fall at det blir fullt fokus på norsk litteratur fremover. Tips meg gjerne om det er norske bøker fra i år du mener jeg absolutt bør lese. Jeg vil svært gjerne ha forslag, enten i kommentarfeltet eller på epost.

Har du lyst på flere norske boktips, har andre bokbloggere også laget lister over bøker de har lest hittil i år:
Rose Marie
Isabella
Geir
Beathe
Tine
Elida
Julie
Elisabeth
Silje – Så rart
Silje – Siljes Skriblerier

Legg inn en kommentar