Samlesing: Odinsbarn

Odinsbarn-pocket_hd_imageNei, bloggen er ikke død. Og jeg har flere innlegg og anmeldelser på trappene, men aller først er det klart for nytt innlegg i samlesingen til Bokbloggerprisen. Denne måneden skal vi lese denne boken:

Siri Pettersens fantasydebut Odinsbarn, i serien Ravneringene, har fått stor oppmerksomhet siden den utkom høsten 2013. Lovordene har vært mange, og boken ble også nominert til Bokhandlerprisen. I Bokbloggerprisen er romanen nominert i Åpen klasse. Flere bloggere har allerede lest boken, men dersom du ikke er en av dem kan du benytte denne måneden. Odinsbarn er akkurat kommet i pocket, så den er lett å ta med seg ut i solen.

Senere denne måneden kan jeg love et gjesteblogginnlegg fra forfatteren selv. Hun skal bare gjøre siste finish på Råta, bok to i Ravneringene, som utgis til høsten. I mellomtiden kan du lese intervjuet jeg gjorde med forfatteren i fjor høst. Det finner du her.

Legg igjen link til innlegget ditt under dette innlegget, og repost gjerne anmeldelsen din dersom du har skrevet om boken før.

Legg inn en kommentar